En dag på IKEA i LA

Igår var det fullt upp här i Santa Monica. Jag började dagen med att skypa med Louise och sedan med Maximilian:) Åååh vad kul det var att få prata med er. Jag hade en sådan där riktigt härlig känsla i kroppen hela dagen igår! Ni är så bra! Efter skype tog jag och mina brudar en taxi till IKEA. Nu var det storhandlig som gällde och jisses vad kul vi hade! Vi började med köttbullar (såklart) jag köpte även favoritchokladen (såklart) ;) Sedan satte vi igång! Vitt och rosa skulle beskriva vår dag på IKEA väldigt bra. Vi träffade även tre svenska killar som bor i samma lägenhetskomplex som oss så vi hade träffat de där en gång tidigare. Kloka som vi är så gick vi ihop och delade taxi hem (imorgon är det faktiskt vårt hem:D) Vi lämnade all vår shopping hos tre andra svenska killar som också bor där. De dog lite när de såg hur mycket vi hade köpt:P Sedan tog vi taxi hem till hostelet, åt lite mat, surfade lite och sedan var det dags att somna till Tanten-som-ligger-under-Julias snarkningar. Fint det!

 

 Mmm vad gott det där var!

 Julia var också nöjd med köttbullarna!

 Likaså Christina!

 Kundvagnarna hade en egen rulltrappa

 Dags att betala för kalaset

 PINK

 Jullan och kvittot på ca 160 cm

 I taxin på väg hem med bästa partychaffisen!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..