Blue

Torsdagens träningspass är avklarat och nu sitter jag och äter lite frukost. Tänkte att jag skulle hinna med en timme nere vid poolen innan jag sticker iväg till skolan idag. Jag minns inte när jag låg där senast! Jag har aldrig tyckt så bra om torsdagar som jag gör här borta. Börjar kl 14:15, har 1,5 h lektion sedan har jag tre dagars helg framför mig. Det är lyx på hög nivå! Dessutom väntas Halloweenfest imorgon och på lördag kommer ju familjen. Jaa, vad ska man säga. Life’s good! Ha en härlig torsdagskväll Sverige, nu ska jag hoppa i min bikini :)

 

Bild: Jag med min saknade cykel, en sommarkväll hemma i Jönköping 🙂 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..