Fredag i SF

Vi började dagen med frukost på Starbucks sedan begav vi oss ut på stan bland alla människor. Det var ju Black Friday och det innebär den största readagen på året i USA. Det märktes, jisses vad folk det var. Vi tog en lunch på Cheesecake Factory som låg högst upp på Macy’s med utsikt över skridskobanan och julgranen vid Union Square. Efter lunchen var alla förutom jag trötta på shopping så de andra gick tillbaka till hotellet medans jag fortsatte att trängas bland människorna. Typiskt mig! Jag tänkte slänga upp lite bilder på det som jag fick med mig hem lite senare. På kvällen testade vi på utelivet i San Fran och fick en grym kväll tillsammans :)

 

 

Frulle!

 

 

Julia & Niklas 🙂

 

 

Mysstad

 

 

Någon har shoppat något väldigt roligt! 😀

 

 

Skridskobana mitt i city

 

 

Jönssonligan ;D

 

 

Den här bilden har en mycket rolig och söt historia bakom sig 😛

 

 

Christmas Tree

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..