Modefabriken

God eftermiddag kära vänner! Vilket underbart väder det är ute idag! Jag fick konstigt nog VÅRkänslor när jag var ute och gick med Prince innan. Om det ändå kunde ha varit så bra, fast nja, jag vill nog ha lite jul först och gärna en vecka i Åre/Sälen, sen får gärna våren och sommaren komma med en gång! Idag har jag tvättat sofföverdragen, lakanen och alla kuddfodral. Så himla skön känsla nu i efterhand!

 

Nu är det dags att sätta igång med plugget och för en gång skull tar det inte emot lika mycket som vanligt. Boken är väldigt intressant och lärarna i kursen är grymma! Det är även de som har skrivit boken, lite småcoolt tycker jag allt 🙂 Här har ni den, Modefabriken!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..