Vardagslyx

Det är full rulle i skolan nu! Igår hade vi både labb och teori i Trikåteknik. På kvällen gick jag och Helena hem till Emma som hade fått det så himla, himla fint i sin lägenhet! Vi åt en jättegod middag, massa gotte och drack vin och champagne. Japp, lyxigt ska det vara som student :D Vi hade en himla mysig kväll och satt och pratade fram till midnatt. När klockan ringde i morse var det tungt att ta sig upp men dagen i skolan har ändå varit rolig då vi fick agera Mystery Shoppers och sedan redovisa detta inför klassen. Det blev även kaffe på Espresso House och lyxlunch på Jensens och det var ju inte helt fel, vardagslyx på hög nivå! Nu ikväll fick Olivia med mig på ett svettigt spinningpass, härligt såhär i efterhand :D Snart är det dags att krypa ner i sängen igen, natti :) 

 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..