Julen flyttar in

Igår hade jag och min kärlek en så himla mysig söndag. Först åkte vi och köpte julstjärna till sovrummet, en ny ljusstake till köket, världens finaste tomte, massa, massa ljus och lite andra behövliga saker. Sen åt vi julbord på IKEA. Supermysigt! Fast jag var inte jätteförälskad i maten, men jag är ju ganska kräsen också, så väldigt dumt att klaga:) På kvällen lyssnade vi på julmusik, satte upp lite adventspynt då vi är bortresta nästa helg och så bakade vi pepparkakor, myspys :) Vi avslutade dagen som alla andra söndagar, Solsidan, Hellenius Hörna och Beck. Love it! 

 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..