MBFW

Visst trodde jag att det skulle bli tufft den första tiden här uppe men jag kunde inte ana att det skulle bli såhär tufft! Lektioner, grupparbeten, inlämningar, plugg blandat med lägenhetsletande, visningar, träning, mat, sälja av möbler från gamla lägenheten och gärna hinna träffa lite folk och utforska staden. Jag är inte så kaxig nu inte! Men glad är jag minsann för jag tror att det kommer sluta upp bra det här tillslut, det känner jag på mig!

Mitt i allt detta är det Mercedes-Benz Fashion Week här i Stockholm och jag skulle kunna göra vad som helst för att ha ett fullbokat schema med massa visningar och ett par ömma fötter på grund av de höga klackarna. Men icke! Om några år kanske. Vem vet!

Jag rådiggade iaf (som vanligt) Angelica Blicks val av outfit igår!

Varför fylls inte mitt hallgolv upp på samma sätt som hos Emma Mattsson? 😉

My Blomqvists val av svart spets var ju inte heller helt fel. Love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..