Berns Bistro & Bar

Igår kväll tog jag och Christina ett glas eller två blev det visst på Berns Bistro & Bar. Det var ju trots att lillördag och sista dagen av MBFW. Härligt att sitta där och inspireras av allt modefolk och suga in doften av fashion. Haha! Jag tog faktiskt en sväng till Kungsträdgården i tisdags också för att uppleva atmosfären och kolla läget lite. Det gjorde jag helt rätt i! Det var många kända ansikten jag fick se under så kort tid. Allt från Prins Daniel till Angelica Blick, Emma Mattsson och Anders Timell. Idag såg jag även Malin Cederbladh (Anette, Oves fru i solsidan) på tunnelbanan. Ja ni märker ju att jag inte är van vid Stockholmslivet ännu, är inte van att träffa på så mycket kända ansikten. Det blev iaf en himla trevlig kväll igår som avslutades på Kåken. Kameran var med mig så lite bilder bjuder jag på :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..