The Weekend

I fredags fick vi som sagt äntligen nycklarna till vårt hem! Om det känns skönt? Ni anar inte! Dock blir det nog inte inflytt förrän till helgen, men den som väntar på något gott . . .

Jag har iaf haft en supermysig helg med min Älskling. På lördagen möttes vi upp på Scandic Grand Central för en brakfrukost, nom nom! Sen blev det shopping så det stod härliga till, iaf för min kära pojkvän. Jag fick agera personal shopper och han köpte allt jag pekade på. Hur roligt som helst tyckte både han och jag 😉 På kvällen var vi bjudna på 25-årsfest och inflyttningsfest hos Alexandra och Gustav som blev en riktigt trevlig kväll! Dock ingen utgång för min del då mina ögon var helt rödsprängda av både trötthet och antagligen min inflammation som jag har fått. I morgon är det jag som ringer vårdcentralen! PUNKT.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..