Invigning – Cardio Club

IMG_0743
IMG_0757
IMG_0771
IMG_0789
IMG_0889
IMG_0978
IMG_1016
IMG_0832
IMG_0983
Bjuder på några bilder från invigningen av pappas gym. En riktigt lyckad kväll med massa trevligt folk. Jag är så stolt! Önskar bara att jag kunde vara där lite oftare. Får hoppas på att det öppnar ett i Stockholm snart också 😀 Till dess får jag nöja mig med att gå dit så fort jag kommer hem. Nej nu måste jag hoppa in i duschen för sen ska jag möta upp Evelina och Matilda. Ikväll köper vi med oss sushi från min favoritrestaurang här i Jönköping. Onsdagslyx på hög nivå!

 1. Hej!
  Min man har precis flyttat till Jönköping och jag är där varje helg. Letar efter ett bra gym. Vart ligger din pappas gym? Och vart hittar jag bästa sushin? 🙂
  Har du tid får du gärna skriva fler bra tips i staden:))
  Tack sålänge!
  Kram på dig!

  1. Svar till Emelie: Hej Emelie! Vad härligt med Jönköping 🙂 Gymmet ligger precis vid Ica Maxi om du vet vart det ligger? 🙂 Du kan gå in på cardioclub.se för mer information. Bästa sushin hittar du på Sushi Latino enligt mig! Tror att många jönköpingsbor håller med mig 🙂

   Beror lite på vad du är ute efter, men när det gäller mat skulle jag absolut rekommendera dig att testa Jönköpings kebabpizzor med den berömda kebabsåsen, pizzeria Alcamo är en av mina favoriter. Gillar du tapas ska du absolut besöka Anna Gretas, mysigt och riktigt gott. De har även öppnat ett nytt ställe som heter Olgas Crepes & Gelato som jag själv inte hunnit testa ännu men hört mycket gott om. Sen är Bageriet på bryggan ett mysigt fik. Johans fik är också mysigt. Gillar du industriell stil, mässing och koppar till hemmet ska du besöka nyöppnade Fabriken på Atollen. Gillar du att springa skulle jag rekommendera att springa runt Munksjön som är perfekta 5 km-rundan eller åka till Axamo och springa i deras spår, där kan du även ta dig ett dopp i Axamo-sjön efteråt, iaf på sommaren 😛 På sommaren kan jag även rekommendera Vättrestranden och ett besök på restaurangen På Strand eller någon av restaurangerna på Piren på kvällen. Twin City är också ett trevligt uteställe på sommaren. Oj vad långt det här blev nu! Funderar du över något mer är det bara till att fråga på 🙂 Kram

 2. Tusen tack för ditt svar!
  Älskar industriell stil så den butiken ska jag absolut besöka. Tack också för bra restaurangtips och löparspår. Springer mycket och har än sålänge bara sprungit längs med Vättern.
  Jag hör säkert av mig igen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..