It’s all in the details

10187_m
Heels – here and here // Silver necklace – soon at H&M // Ray Ban – here // Nail polish – here // Headphones – here // Pearl necklace – here // Shoe with track sole – here // Sneakers – here // Lipstick – here

Det är så många skor jag vill ha nu så jag blir nästan lite galen. Jag skulle kunna spendera en jädra massa på Zaras skosortiment i år. Helt insane! Dessutom finns det en hel del halsband som jag suktar efter och den här våren vill jag investera i ett par nya Ray Ban. Jobbigt bara att jag vill ha både Clubmaster och Wayfarer, hej i-landsproblem! Åååh, Acnes nya sneakers, vilka pinglor! Och skinnskorna med öppen häl och traktorsula, de är ÄNNU snyggare på! Ja precis, helt galet! Och ja, jag är också helt galen . . .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..