Sunday

IMG_3624
God morgon söndag! Nu är jag tillbaka igen 🙂 Skyller den dåliga uppdateringen på att det är väldigt mycket i skolan nu, dessutom massa jobb, träning och så har jag självklart velat njuta av det fina vädret och umgås med mina nära och kära 🙂

Igår morse hann iaf jag, syrran och Louise förbi VIP-shoppingen på Bik Bok Drottninggatan innan det var dags för mig att gå till jobbet. Där vi fick förtur att shoppa Angelica Blicks kollektion för Bik Bok. Den är ju helt magisk!! Jag skulle vilja ha varenda plagg ur kollektionen men jag fick nöja mig med den fantastiska vita kjolen som jag ska visa här framöver 🙂 Dagens planer är plugg och häng med Alexandra i Kungsträdgården. Strålande sol och 17 grader står på prognosen. Dumt att klaga va?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..