Weekend!

Desktop62

Ovan finner ni anledningen till en tom blogghelg. Vi korkade upp i Vasaparken direkt efter att vår sista tenta var skriven // När shortsen och sandalerna är på vet man att det är sommar // Detaljbild innan den sista tentan skulle skrivas // Jag och Maximilian fick äran att vara barnvakt till världens sötaste Saga. Jag är kär! // Slog till på brakmiddag ute i Tyresö och firade Isabelles examen // Såhär glada var vi inköpare i fredags kväll, bara ett års praktik kvar nu!! // Isabelles utsikt var värt en bild till! Jag njöt varenda sekund tillsammans med mina fina tjejer 🙂

Idag har jag lapat lite sol i parken och snart ska jag och mannen ut och äta. Ja vad ska man säga, en bättre helg får man leta efter!

Follow on Bloglovin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..