Thanks Triangl

IMG_6291
IMG_6295
Fick äran att välja två bikinis från Triangl och vem tackar nej till det? Inte jag minsann! Så dessa två snyggingar hämtade jag ut på posten med ett leende idag. Nu är jag verkligen redo för en resa i aug/sep. Destinationen är ännu inte helt bestämd men det lutar åt Kreta eller Palma. En sak som är säker iaf, är att dessa två åker ner i resväskan först av allt. Tack Triangl! Sugen på en du också? Du hittar dem här!

    1. Svar till Malin: Ja det var inte dåligt! De kontaktade mig via mejl då de sett min Instagram 🙂

  1. Åh så snygga!! Tänkte beställa en, men undrar vad du har för storlek? Är de normala? Tackar för svar! 🙂

    1. Svar till Rebecca: Jag tog S i både över och underdelen. Jag upplever att de är ganska normala i storleken 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..