LOVE

Pictures
Hej mina fina, fina läsare! Jag vill bara be om ursäkt för de lite halvkassa uppdateringarna den senaste tiden. Men just nu är det lite svårt att få ihop det. Jag jobbar heltid utan att få betalt och måste därför jobba extra på helgerna. Detta resulterar i att jag knappt har några pengar och när jag väl inte jobbar så är det mörkt ute och då blir det inte så roliga bilder. Därför är det lite knepigt just nu.

Men jag älskar ju min blogg och att få inspirera er, så jag tänker minsann inte ge upp bara för att det är lite tufft just nu. Jag kommer fortsätta bjuda på outfits, inredning, shoppingtips och vad som försegår i mitt liv, men utifrån den situationen som jag är i nu och hoppas att ni står ut ett tag till. Är så tacksam över era fina kommentarer och att ni börjar bli några stycken som kikar in här varje dag. Kärlek till er <3

LOADING..