Design Letters

IMG_3933
IMG_3926
IMG_3929
Fick dessa fina espressomuggar från Arne Jacobsen av min Älskling idag. Han är ju bara för bäst! Vi invigde dem direkt med Per Morbergs glögg. Såååå god! Till detta blev det såklart pepparkakor med ädelost. Hej första julkänslorna, hihi. Kopparna ska även få bli årets adventsljusstake, älskar prylar som har många användningsområden!

  1. Hej tjejen! Jag undrar vilka mått dina tavlor från Sealoe har? Jag tänkte inspireras av dig och köpa två stycken att ha över soffan och 70×100 cm såg så sjukt stort ut när jag mätte… även om jag har väldigt högt i tak. Så undrar om det är den storleken du har eller om det är den mindre, 50×70 cm? 🙂 Tack på förhand!

    1. Svar till Hanna: Hej Hanna! Vi har 70 x 100 cm på våra och har också högt i tak och de är jättebra i storleken tycker jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..