Wednesday

Collage47
Bjuder på två bilder som syrran tog på mig för några veckor sedan. Ligger hemma med en jäkla värk i övre magen. En blandning av magkatarr och dyspepsi skulle jag tro och det är inget vidare vill jag lova. Är så trött på att ständigt ha ont!

Hur som helst, i helgen kommer mina föräldrar och min saknade lille vovve upp och hälsar på och jag längtar så jag spricker! Att få spendera helgen med min familj känns lite extra lyxigt nu när vi inte bor i samma stad. Och min lille Prince, som mami och papi har fått ta hand om nu när jag gör min praktik och inte har råd med hunddagis, som jag saknar honom. Försöker att inte tänka på det så mycket då det är skitjobbigt att vara ifrån honom! Min lille vovve och bästa vän <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..