Sunny Sunday

Desktop175
IMG_7568
IMG_7580
Knit – Zara // Denim – Acne // Leather jacket – H&M // Loafers – Zara // Bag – By Malene Birger 

Vilken dag det har varit hörrni! Temperaturen har varit uppe och nuddat 17 grader här i Stockholm idag. Snacka om att få försmak för den kommande våren och sommaren. Jag och Frida har strosat runt i solen hela dagen och njutit av varenda sekund. Det har liksom pirrat i kroppen och jag har verkligen känt mig hög på livet idag. Herrejisses vad vädret kan påverka en, det är ju nästan läskigt! Såhär har jag sett ut idag iaf. Premiär för skinnjackan and I love it! 

  1. Hej!

    Har spanat på den tröjan och den växer ju mer jag ser den. Din outfit var riktigt snygg! Undrar dock hur den är i storlek?

    /Eva

    1. Svar till Eva: Ja men visst är den såå snygg! Tack så mycket 🙂 Den är ganska liten i storleken men den ska ju sitta ganska tight. Jag brukar ha XS/S men tog en M i den här ifall den skulle krympa något i tvätten, men jag kunde lika väl ha köpt en i S 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..