Linen Shirt

IMG_7766
Jag har helt glömt bort att visa min linneskjorta som Louise köpte med sig från Göteborg för någon vecka sedan, då de var slut i de stora storlekarna här i Stockholm. Ville ha den i ganska många storlekar större för att få en slappare känsla. Lika snygg till jeans som till bikinin på stranden i sommar. Du hittar den här!

  1. Har själv köpt både den färgen och den ljusblå. Verkligen budgetfynd! Jag valde min egen storlek för att kunna använda på kontoret, stiligt men ändå lite ledig känsla. Kommer bli toppen i sommar också!

    1. Svar till Johanna: Ja min kompis köpte en i sin egen storlek och den är minst lika fin på, beror ju lite på vad man är ute efter 🙂 Ja men visst blir det härligt med en linneskjorta i sommar! Kram på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..