Jane Koenig – Giveaway

Desktop165-003
Mors Dag närmar sig med stormsteg och just därför har jag fixat en grym tävling till er. I potten ligger ett valfritt Love Tags-Halsband (ej 18 K guld)från Jane Koenig. Jag bär mina nästan varje dag och vet inte hur många komplimanger jag har fått för dem. Perfekta Mors Dag-presenten, eller varför inte unna dig ett själv? Det enda ni behöver göra är att:

Kommentera här nedan varför just din mamma eller du själv är värd ett halsband. Bästa motiveringen vinner och jag drar en vinnare redan nu på söndag den 31/5! Glöm inte ange din mejladress.

Lycka till 🙂

 1. Jag skulle vilja vinna halsbandet åt min mamma för att hon är en superkvinna i mina ögon.
  Både i med- och motgångar ser hon ljuset och sprider kärlek runt sig.
  Hon har tagit hand om mig genom allt.
  Nu vill jag ta hand om henne tillbaka, genom att hänga med henne, runt hennes hals, närmast hjärtat varje dag.

 2. jag vill ge detta till min älskade mamma för att hon verkligen förtjänar att få nånting riktigt fint. Hon fyllde år den 25e men hade tyvärr inga pengar så de hade varit så roligt att få ge henne något extra fint som både födelsedagspresent och morsdag present. Sån underbar mamma som hjälper allt och alla, jobbar extra pass för att jag ska få det så bra som möjligt till min student, hon bara fixar allting som bara en superhjälte kan.
  Kram

 3. Jag skulle verkligen vilja vinna ett halsband då min mamma alltid har varit en förebild. Hon finns alltid med mig och stöttar mig till hundra procent. Vi har gått igenom både glada men även jobbiga saker. Vi två är väldigt tajta och jag skulle vilja finnas hos henne som hon finns hos mig! Min mamma är mitt allt och utan henne hade jag inte klarat allt här i livet. Jag vill ligga henne närmst om hjärtat som hon ligger i mitt.

 4. Jag vill vinna halsbandet åt min mamma för att hon är min alldeles egna love-tag och klippa i livet. Hon är den mest förstående och godhjärtade människan jag någonsin träffat, och därför skulle jag vilja skämma bort henne lite extra på söndag som tack för allt hon gör för mig.

 5. Jag skulle själv vilja vinna halsbandet! Då 2015 är mitt år, om åtta dagar tar jag examen efter fyra års utbildning och nästa månad gifter jag mig. Att få ha min och min kärleks första bokstav runt halsen på min bröllopsdag skulle betyda mycket! <3

 6. Jag vill vinna halsbandet till mig själv då det känns som att jag faktiskt förtjänar det! Går snart ut tvåan som är det tuffaste året och jag har verkligen pluggat och ansträngt mig dessa två terminer. Detta skulle vara en perfekt avslutning på ett kämpigt år!

 7. Vart ska jag börja… det finns liksom inte tillräckligt med ord som kan beskriva min underbara mamma. Hon betyder allt för mig. Hon är min allra bästa vän och den jag ser upp till mest av allt här i världen. Jag har länge velat köpa ett Jane Koenig halsband till min mamma som en symbol för oss, det starka band vi har och alltid kommer att ha. Ett halsband som hon kan bära livet ut. Men som student har man dessvärre inte riktigt ekonomin till det, så därför håller jag nu tummarna att just jag vinner.

 8. När andra pratar om sina familjer så brukar det både pratas om en mamma och en pappa. Men inte för mig. Nu är det inte så att min pappa är död, han lever och är frisk, men med sin andra familj. Han har aldrig funnits där varken för mig eller min bror. Men det har vår mamma. Vår underbara fina mamma.
  Det är hon jag älskar mest över allt annat och visar gärna hela världen det genom att bära våra initialer runt min hals.

 9. jag skulle vilja vinna halsbandet till mig själv som ett pris på många hårda år bakom mig jag tog mig igenom, där jag till slut kom ut som en hel person (men kunde lika gärna blivit i tusen bitar).

  Jag har inte längre någon mor, hon dog för mig alla de gånger hon gjorde illa mig gång på gång. Men jag sörjer inte över detta, tvärtom är jag STOLT över mig själv. Jag skapade mig ett bra liv ändå där jag är lycklig idag och det är i slutändan det som räknas. Jag vet att jag duger och tycker om mig själv och kommer därför bära med mig detta halsband som ett bevis på min resa jag gjort.

  /S.

 10. Jag skulle själv vilja ha halsbandet, som en klapp på axeln för att jag har klarat mitt första år på universitetet så himla bra! Det skulle påminna mig om att jag faktiskt klarar det jag ger mig in på trots att jag själv inte tror på det. Detta året har jag inte bara tagit flera svåra beslut som varit det bästa jag gjort utan också utvecklats som människa och lärt mig att uppskatta allt och alla mycket mer.

 11. Jag vill så gärna vinna detta halsbandet för att ge det till min mamma då hon är värd det bästa! Varför jag vill ge henne just detta halsband är för att vi båda vill ha det, men hon är ingen person som ”unnar” sig själv. Hon hade blivit superglad om hon hade fått detta! Jag med såklart, hoppas på en vinst för en gång skull!!

 12. Älskar dom där halsbandet! Har ett själv, mamma säger alltid att hon tycker att det är så fint. Vi skulle matcha så fint tillsammans, min vackra mamma och jag 🙂

 13. Ens mamma är den bästa vän man kommer ha livet igenom, som alltid finns där och sviker inte. Därför skulle detta halsband vara en fin gåva att få ge!

 14. För att jag tycker att m in mamma är värd det efter allt hon har gjort för mig och jag vet hur mycket hon tycker om dem här halsbanden.

 15. Hej!
  Jag skulle så gärna vilka vinna det halsband, efter en stressig vår med sjukdom o massor utav jobb! Så hade det varit en fantastisk ”nu vänder det” present!
  Tack för en grym blogg som sprider lite lyx i vardagen!
  Kram

 16. Jag vill vinna detta vackra smycke så att jag och min syster kan ge det till vår fina mamma. Hon är ensamstående, jobbar och sliter men finns ändå alltid där för oss, i vått och torrt. Hon är den enda mamman vi har och hon förtjänar det bästa i världen!

 17. Vilken tävling! Jag skulle vilja skicka in ett tävlingsbidrag med hopp om att vinna detta halsband till min fina mamma. För att det finns ingen annan som henne!

  Tack för en fin och inspirerande blogg!
  Kram, Jessica.

 18. Hej!
  Det där halsbandet hade min mor älskat! Efter att ha vunnit kampen mot bröstcancer så är tacksamheten stor och bysten sne. Jag ser hur hon undviker kläder och smycken som för blicken mot brösten men detta halsband hade hon inte kunnat motstå! Så för mammas självkänslas skull så hoppas jag på vinst!
  Kram och tack för en fin blogg!

 19. Jag födde mitt första barn i höstas och det var klyschigt nog bland det häftigaste jag varit med om. Kärleken och lyckan ett litet barn ger är helt obeskrivlig. Dessutom är det helt fantastiskt få skapa, forma och följa en liten individ som sedan ska bli helt självständig. Till hösten ska jag börja jobba igen och då hade detta halsbandet varit perfekt. Då har jag min lilla kille med mig varje dag, i en liten kedja runt halsen!

  Tack för en riktigt bra blogg!

 20. Min mamma är värd ett halsband för att hon är världens bästa mamma för mig och min syster. Hon är inte bara min mamma utan även bästa vän och hon ställer alltid upp, lyssnar och ger goda råd i livet oavsett vad det gäller, från minsta småsak till stora beslut.
  Jag har precis investerat mycket pengar i ett projekt så hon sa så sent som igår att ”du behöver inte lägga ut några pengar på mig nu när du har gjort av med så mycket precis” – vilket såklart gör att man vill kunna unna henne något extra bara för det. 🙂

 21. hej emma! vilken fantastisk giveaway! 🙂 jag tänkte vara lite egoistisk och skulle vinna ett till mig själv för att:
  Min farfar som är min stora förebild och idol i livet gick bort i fredags så jag skulle vilja ha min och hans första bokstav i namnet i halsbandet för att bära med mig honom varje dag. det skulle jag tycka vore jättefint.
  Ha det bra!

 22. vilken rolig tävling! har velat ha ett sådant halsband jättelänge!! Jag skulle faktiskt vilja unna mig ett själv för jag är så stolt över mig själv att jag har tagit mig igenom ett tufft år med skola, extrajobb och två barn att ta hand om. Tack för en underbar blogg:)

 23. Kære Emma
  Tak for den altid fine inspiration jeg får hos dig. Jeg ville gerne kunne give min mor en fin kæde med ‘M’ – hun har hjulpet mig utroligt meget, mens jeg har haft en sygdomsperiode. Mange hilsner Mette

 24. Hej! Jag skulle vilja ge detta till min mamma i morsdag present för hon haft ett hårt år då hennes egen mamma insjuknat i svår cancer, tror hon skulle bli riktigt glad av ett halsband med henens och mormors initialer på! Så att hon alltid har henne med sig.
  Claudia.oljemark@gmail.com

 25. Jag skulle vilja ge detta fantastiska halsband till min fina mamma för att på något sätt visa tacksamhet för allt hon har gjort för mig och mina systrar <3

 26. Halsbandet hade jag velat ge till mig själv som en bra-jobbat-under-terminen-present då just denna termin på LTH varit extra tuff för mig. Befinner mig dessutom nu i sista pluggstressen inför nästa veckas (och läsårets) två sista tentor. Detta halsband hade piggat upp ordentligt!! (Sen så råkar jag faktiskt även fylla år på just söndag :)) Kram!

 27. Åh!! Jag skulle super gärna vilja vinna detta fina halsband – om en vecka är jag färdig socionom och har min stora kärlek att tacka för det, som den klippa i stormen han är så skulle jag gärna vilja ha han och min bokstav runt halsen!

 28. Hej! Jag Skulle vilja vinna detta halsband så jag kan ge det till min fina mamma som inte tänker på sig själv i första hand hon skulle bli jätte glad 🙂

 29. Jag skulle vilja vinna detta halsband åt min mamma för hennes eviga förmåga att ge mig styrka och råd. För hennes förmåga att få allt att kännas bättre när det känns tungt. För hennes förmåga att alltid finnas där. För hennes förmåga att få mig att känna mig som världens finaste. För att hon fått mig att inse att jag duger precis som jag är. För att hon förstår mig när ingen annan förstår. För att hon är min mamma, och för att hon gett mig den bästa start i livet som jag någonsin kunnat få. Hon är en fantastisk person och jag skattar mig själv lycklig varje dag för att hon är just min mamma.

 30. Detta fantastiska halsband som jag suktat efter så länge skulle jag mer än gärna vinna & bära runt min hals! Med ett karmakonto som uppenbarligen ligger i botten de senaste månaderna med motgång efter motgång skulle jag verkligen gilla en liten pick-me-up i form av detta halssmycke!

 31. Jag skulle ge det till min mamma för att början på detta året har varit en vändpunkt (till det bättre) mot ett lyckligt liv, och som tack för att hon är hon, och har funnits där genom allt jobbigt vill jag ge henne detta. Kommer aldrig kunna tacka henne tillräckligt för allt men detta blir en liten bit på vägen <3

 32. Jag vill gärna vinna halsbandet till mig själv! Vi har en son på snart två år, och en till liten som gör entré i november. Den här graviditeten känns det som att jag inte ens hinner med vara gravid. Det är fullt upp med att vara på topp på jobbet, vara en bra mamma, en bra sambo och en bra kompis. Men jag jobbar på att sänka kraven på mig själv… Jag skulle bära halsbandet för att minnas att jag är en awesome mamma, trots att jag i svaga stunder känner mig otillräcklig. kram! 🙂

 33. Jag skulle vilja vinna denna tävlingen åt min mamma. Jag skulle vilja ge henne ett halsband från Jane för att hon är värd det finaste halsbandet någonsin. Det kostar lite mycket för en student så därför skulle det göra så mycket om man skulle vinna tävlingen så jag kan unna min mamma det!

 34. Jag skulle vilja vinna halsbandet till kvinnan i mitt liv som alltid finns där!! Vi skrattar, gråter, njuter och delar allt i nöd och lust. Hon är värd att firas varje dag året om för stt hon är just hon<3 All kärlek är fin kärlek #lovetags

 35. Hur ska man med endast en nominering kunna ge några anledningar till varför jag borde vinna för att beskriva hur bra min mamma är! Det skulle ta dagar, till och med nätter för att klara ett sådant arbete om en så prestigefylld person som jag vet inte bara jag har i mitt liv utan alla, oavsett hur. Det spelar ingen roll om ens mamma inte alltid är närvarande, eller kanske alltid är det eller inte ens just nu finns med i livet, det jag menar är att våra mammor betyder allt för oss! För vissa är hon ens bästa vän (dock när alla säger detta hoppas jag att man kanske inte delar med oss av de allra värsta pinsammaste detaljerna för vårt bästa, men för dom flesta är hon den personen som alltid är ens högra hand! Denna nominering är långt ifrån perfekt om Varför jag borde vinna men däremot även om jag vinner eller ej, skulle jag vilja fylla detta brev fyllda med stora hjärtan, för det är just det är vad de har, stora hjärtan fyllda av kärlek!
  / Julia

 36. Jag skulle vilja vinna detta vackra halsband till mig själv. Jag skulle bära det och hela tiden ha min fina sambo med mig. Vi går just nu tillsammans igenom vår första mission, då han är soldat i Afrika. Det är otroligt tomt här hemma och det finns en ständig oro och rädsla. Det skulle vara så fint att kunna bära honom med mig och visa hur stolt jag är över honom. Sedan skulle det även vara en härlig kick till mig själv för att jag är grym och ändå fixar vardagen här hemma. Kram!

 37. Åh vilken rolig tävling!!
  Först och främst vill jag såklart vinna för att hur fina är inte halsbanden? Så enkla men ändå så himla fina, precis sånt som min mami gillar 🙂
  Vet även att hon kollat på dessa förut men inte haft råd. Tänker inte rabbla upp någon roman om huruvida min och mammas relation är och vad vi gått igenom men jag vet att hon alltid finns där för mig och jag för hon och veta också att det skulle betyda så mycket för henne att få detta av mig!
  Hoppas verkligen jag vinner för det skulle verkligen värma både mitt och mammas hjärta. (Samt mitt studenthjärta som just nu ekar tomt på pengar.)

 38. Jag älskar dessa halsbanden! Jag skulle vilja vinna eftersom att min mamma gått igenom tre olika sorters cancer och slagits som en kämpe för att överleva. När allt är mörkt och dystert väljer hon att kämpa just bara för att livet är underbart att leva. Runt halsen idag har hon ingenting, fast att hon förtjänar det finaste smycket som går att tillverka. Skulle drömma om att hon fick gå med min och min brors initialer. Håller tummarna för att min älskade mamma vinner. Kram

 39. Min mamma har genom hela sitt liv kämpat för att ge mig och min syster allt hon kunnat ge. Precis som många andra mammor. Dom vill ge sina barn allt de kan, och säkerligen lite till.
  Nu känner jag att det är dags för mig att ge tillbaka. Detta vackra och betydelsefulla halsband är inte mycket jämfört med det min mamma gett mig, men det är en fin början. För man vill ge sin mamma allt, för allt hon gett en själv.

 40. Efter tolv år i skolan och tre sista riktigt slitiga år i gymnasiet är det äntligen dags för mig att få smaka på friheten redan nästa vecka. Min största och mest efterlängtade dag hittills, vill jag självklart hänga som ett minne runt halsen för att påminna mig om hur duktig jag varit, att det var värt allt slit och lyckan i det hela.

 41. Åh vilken grym tävling! Jag skulle vilja vinna eftersom jag har suktat efter detta urläckra halsband så länge! Min mamma har redan ett sådant halsband med bokstaven ”S” för mitt namn Sara ingraderat, men hur fint skulle det inte vara om jag bar ett matchande men bokstaven ”M” för mamma? Hon skulle garanterat bli rörd av att jag bär ett halsband tillägnat henne!

 42. Åh vilket underbart halsband! Vet redan att detta skulle bli en favorit! Jag skulle vilja ge denna goding till mina barns mamma 😉 Ingraverat givetvis med killarnas bokstäver; E & A <3 <3 <3

 43. Ibland känns det som man tar sina föräldrar för givet, och definitivt sin mamma. Så många gånger hon har ställt upp, fixat och trixat. Jag kan inte tänka mig något finare att ge henne än ett halsband med min och min systers bokstav på. Det hade blivit väldigt uppskattat eftersom att hon alltid kan ha oss med sig och att vi kan veta att vi alltid är med henne. Mamma är den som alltid finns där och som alltid kommer finnas där. Hon ger råd, vägleder och hjälper en så som ingen annan gör. Och mamma vet bäst, det gör hon verkligen. En otrolig förebild och så mycket hon lärt och stärkt mitt jag. Min mamma är den som hållt mig och min syster i handen när vi var små men som kommer att hålla oss i sitt hjärta för evigt.

 44. Jag skulle så himla gärna vinna detta till min mamma då jag är bosatt i oslo och hon bor hemma i Sverige. Och då skulle detta verkligen bli en symbol för att hon alltid har mig nära. Hon är min ledstjärna genom livet och förtjänar verkligen detta halsband, som skulle betyda så mycket för får relation.

 45. För att min relation till mamma inte är så bra. För att vi båda gått igenom svåra saker och att relationen oss emellan därför blivit lidande. För att jag trots allt tycker om henne även fast jag har svårt att säga det. Kanske skulle detta halsband bli en påminnelse om att vi faktiskt är mor och dotter. En relation vi aldrig kan förändra.

  Kram

 46. Underbar tävling! Här kommer min motivering:

  Vilken underbar give-away,
  till detta halsband skulle jag inte tacka nej.

  I förgyllt silver är smycket unikt,
  välj egna bokstäver och det är inget annat likt.

  Att bära till både vardag och fest,
  skulle det agera som en påminnande gest.

  Att jag nästa vecka blir färdig ekonom,
  längtar tills jag får hålla mitt examensdiplom.

  Fyra år av studier tar äntligen slut,
  det kommer firas med ett riktigt glädetjut.

  Mycket slit med extrajobb och tentor,
  långa kvällar med uträkning av räntor.

  Så nu när jag är färdigpluggad och lärd,
  tycker jag nog att jag detta halsband är värd 😉

  Kramar!

 47. Jag skulle vilja ge detta halsband till min mamma då hon hjälpt mig så mycket genom livet. Jag har lidit av anorexia i fyra år nu, och även om det är svårt för henne att hjälpa så har gjort det, mer än vad hon kanske kan förstå. Hon går även igenom en jobbig tid just nu. Hon har levt själv i 13 år i ett stort hus som behöver underhållas. Jag försöker hjälpa henne så mycket jag kan, men när vi härom veckan fick reda på att hela taket behövde bytas brast det för henne. Jag vet att inte ett halsband kan fixa ett brustet tak, men det kan i alla fall fixa hennes brustna hjärta något.

 48. Dessa halsband är något jag länge länge har suktat efter. Min mamma förtjänar det absolut finaste därför att hon alltid funnits där och stöttat mig genom allt, de allra svåraste perioderna i livet har gjort att jag alltid rest mig upp och kämpat på grund av henne. Hon är en stor förebild för mig som alltid har varit stark och klart av det allra svåraste i livet. Detta halsband skulle förgylla hennes hals alldeles perfekt, men skulle framförallt bli en symbol över att vår relation aldrig kommer förstöras. Oavsett om cancern tar hennes liv. Mamma detta vill jag att du ska bära, för oss och genom allt.

  Kramar

 49. Min mamma fyller år idag och snart är det morsdag, så då skulle jag vilja ge henne något så speciellt som detta fina halsband! 🙂

 50. Hej Emma !! Först vill jag bara tacka för en otroligt inspirerande blogg/instagram !!
  För ungefär en månad sedan kom jag i kontakt med ditt instagramkonto och kikade igenom det och kände mig otroligt inspirerad och kunde relatera lite till din stil då vi har lite liknande stiler. Avslappnat och klassiskt är det bästa jag vet ! Men då när jag kikade igenom dina bilder så reagerade jag lite extra på en bild där du hade en ribbad grå tröja och detta halsbandet !! Denna outfiten var så himla snygg så jag skärmdumpade bilden och sen dess har jag kollat på bilden och försökt hitta ett likadant halsband i lite lägre prisklass.. Men hittade tyvärr inte det.. Köpte dock en grå ribbad tröja 😉 Så nu vill jag gärna vara med i tävlingen för att vinna ett halsband som jag blev lite smått förälskad av den 27/4 !! Kram Klara !

 51. Detta fina halsband skulle jag själv vilja ha men jag vill ännu mer att min mamma ska få det. Hon unnar nästan aldrig sig själv utan tänker alltid på alla nära runt om. Älskar din blogg och instagram!

 52. Jag skulle vilja vinna halsbandet till mig själv så att jag kan bära med mig mina barn även när jag inte är tillsammans med dem 🙂 (skulle alltså ha deras första bokstav i namnet i halsbandet). Håller tummarna för vinst!

 53. Mamma, 87, sjunker längre och längre in i glömskans dimmor men med ”barnets” omedelbara glädje i stunden kan hon fortfarande njuta av sinnesintrycken: vacker musik, en kelen katt, en kopp kaffe och ett vackert smycke med barnens initialer.

 54. Jag vill vinna detta smycket för det skulle få symbolisera mina syskon. Jag träffar inte dom varenda dag då vi inte bor i samma stad, tyvärr. Det skulle kännas underbart att kunna ha dom med mig runt halsen iaf. Lite sådär härligt nära hjärtat. Vi är väldigt nära varandra men som sagt inte fysiskt, tyvärr! Jag har valt dessa bokstäver just för att H & C är vad mina två syskons namn börjar på.

 55. Åh! Vilken tävling 🙂
  Jag hade så himla gärna velat vinna detta halsband till mig själv, då jag suktat efter det sen jag såg du köpt dem, så himla underbara halsband! Och ett prefekt vardags-smycke som man alltid kan ha som ger det lilla extra och som känns personligt, det är en dröm

 56. Efter många års högskolestudier och samtidigt ett heltidsjobb har jag nu på fredag nästa vecka klarat av att bli lärare utan ett enda underkänt arbete eller en krona i studielån-helt klart värt att fira! 🙂

  Tack för en grymt inspirerade blogg och ett kanonbra instagramkonto Emma:)

 57. Jag skulle vilja vinna ett till mig själv. Har just varit med om ett uppbrott med den jag trodde var min stora kärlek. Känner att jag behöver lite uppmuntran för att jag är jag, och jag duger som jag är, även när livet inte går dit man trodde. Så hoppas halsbandet kan påminna mig om att jag är bra ändå.
  Kram Emma

 58. Åh, detta halsbandet är verkligen som gjort för min fina mamma! Innan jag flyttade hemifrån för snart ett år sedan hade min mamma och jag som mest varit ifrån varandra någon vecka. Vi gjorde verkligen allt ihop; gick ut och åt, gick på events och konserter, shoppade, tränade, reste. Allt! Det har varit en stor omställning för oss båda att vi numera (och många år framöver pga mina studier) bor 50 mil från varandra. Trots att min mamma försöker hålla modet uppe så vet jag att hon, precis som jag, tycker det är fruktansvärt jobbigt. Med ett ”J” runt halsen skulle jag alltid finnas med min mamma och saknaden skulle bli åtminstone lite lättare att hantera. Jag tvivlar på att hon någonsin skulle ta av sig det 🙂 I juli åker jag hem och hälsar på min mamma (som i juni dessutom fyller 50!) och jag kan inte tänka mig en mer perfekt morsdagpresent/födelsedagspresent att överraska med än denna.

  Tack för en inspirerande blogg Emma! 🙂

 59. Min mamma heter Monica, jag önskar att hon fick detta halsband av mig med bokstaven S på som står för Sofia, och ett L som står för Linda. Då jag flyttat till annan ort för att studera träffar jag inte min mamma så ofta längre vilket jag tycker är jättejobbigt och jag vet att min mamma också tycker att det är jobbigt. Min syster Linda har nyss också flyttat till annan ort på grund av kärleken, så hon har ingen av sina döttrar i samma stad längre. Därför skulle jag vilja att hon hade detta halsband så att hon alltid kan påminnas om att vi finns nära henne. Min mamma skulle helst vilja ha det i förgyllt silver.

 60. Min mamma förtjänar verkligen detta halsband. De senaste veckorna har jag, på grund av mycket stress från olika håll och en jobbig tenta, tagit ut min irritation på henne – någonting hon verkligen inte alls förtjänar då hon är så himla betydelsefull för mig och helt fantastisk förebild. Jag skulle vilja ge henne detta halsband både som en morsdag, ett förlåt för allt tjafs från mig och som en födelsedagspresent då hon fyller år om bara någon vecka. Min mamma är allt för mig, och hon finns alltid tillgänglig för mig oavsett vad det är. Detta hade varit en underbar och tidlös present till världens bästa och finaste mamma.

 61. Jag skulle gärna vilja överraska mamma med det här halsbandet i morsdags-present då min mamma är något speciellt. Med tvillingar och två hundar samt heltidsjobb krigade hon sig genom livet utan en man. Idag 20 år senare är hon chef för sitt företag, har två vuxna barn och ett otroligt starkt psyke. Hon är den som hämtar mitt i natten 5 mil hemifrån, hon är den som åker från jobbet om man är ledsen. Min mamma är en unik människa som förtjänar allt det fina i livet. Jag älskar henne för den hon är och för allt hon lärt mig i livet genom att vara så självständig som hon är.

 62. Som ensamstående tvåbarnsmamma skulle jag gärna vilja unna mig ett fint halsband, perfekta morsdagspresenten till mig själv!

 63. Jag tar min civilekonomexamen efter fyra år med plugg och jobb vid sidan om. Som student är ju inte ekonomin den bästa, det hade därför varit så roligt att få halsbandet i en slags examenspresent till mig själv!

 64. Min älskade mamma och bästa vän Carina, jag kan inte med ord beskriva min tacksamhet över att ha just henne som min mamma! Hon finns alltid där för mig och hjälper mig i medgång, motgång, torkar tårar och lyssnar. Hon har ett hjärta av guld och att se henne glad gör mig innerligt glad! Hon är så himla underbar på alla sätt och vis och hon sätter jämt alla andra före sig själv, därför skulle jag så himla gärna vilja skämma bort henne med ett halsband i förgyllt silver med min och mina syskons initialer T, Ä & H, jag kan redan nu se framför mig hur otroligt glad, tacksam och rörd hon skulle bli av detta personliga halsband! Hon är min älskade mamma, bästa vän och största förebild! Jag hoppas på att just jag får skämma bort min älskade mamma! Jag är övertygad om att alla mammor är lika värdiga vinnare till detta fantastiska halsband, men för mig finns det bara en vinnare, min fina mamma!

 65. Inte för att inte min mamma förtjänar vackra smycken, för det gör hon. Men jag vill vinna detta halsband åt mig själv. I fyra år har jag pluggat stenhårt för att bli civilekonom – vilket jag blir nu på fredag. Jag har velat köpa det här halsbandet åt mig själv i examenspresent men på grund av stram studentbudget fått lägga det åt sidan. Jag noterade den oerhört fina hermesscarf du unnade dig själv i examenspresent nyligen så du förstår säkert hur gärna man vill ha någonting vackert och bestående som en påminnelse om hur duktig man har varit. Snälla- låt mig vinna ett Jane koenig halsband pch hjälp mig skapa ett bestående minne för min bedrift.
  Kram till dig, tack för dina fina uppdateringar, inte minst på instagram!

 66. Min finaste mamma. I snart tjugofyra år har hon funnits där för mig, dag som natt, sommar som vinter. Min förebild och bästa vän som jag vill ge allt. Då en gång för många år sedan, som litet barn, hade jag för ovana att bita på min mammas guldhjärta hon alltid hade hängande runt halsen. Idag ligger det söndertuggade guldhjärtat övergivet i en skål, en syn som alltid får mig att få dåligt samvete. Om jag vinner skulle jag få överraska min mamma med ett nytt guldhalsband som hon får ha helt för sig själv utan risk för fula tuggmärken 🙂

 67. Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta halsbandet till mig själv, med mina två barns bokstäver på. Så jag alltid bär med mig dom överallt! Dom finns ju alltid i hjärtat, men det skulle vara fint att ha dom runt halsen med som en fin symbol, när någon frågar vad bokstäverna står för får jag stolt berätta för mina två älskade barn! 🙂

 68. Hej! Jag hade blivit jätteglad om jag fick ge detta fina till min mamma. Hade köpt en fin morsdagspresent till henne men glömsk som jag är blev den kvar under bordet på restaurangen. Efter några extra timmar på bussen och flera varv i regnet i Göteborg mitt i natten fick jag konstatera att någon annan också tyckt det var en fin present och tagit med sig den själv. Min mamma, precis som många andra, är världens bästa och förtjänar något himla fint på sin dag så hade varit så roligt att få ge henne detta!

  Kram och tack för en bra blogg!

 69. Jag skulle vilja ge detta underbara halsband till min fantastiska mamma. Min mamma som under hela mitt liv jobbat och slitit med tre jobb. Min fina mamma som i år diagnosticerats med svår astma pga mögel i hennes ena jobb. Stora omställningar har det varit för henne och jag skulle vilja pigga upp hennes vardag och påminna henne om hur tacksam jag är för allt, genom att ge ett jane koenig halsband i gåva.

 70. Jag är en mamma som inte har haft världens bästa morsdag då jag lyckats förstöra min dotters studentklänning när jag skulle försöka göra den kortare. Det är en klänning som hon älskade och såg fram emot att bära nu på fredag då hon tar studenten. Hon vill inte ha någon annan klänning och gråter jättemycket. Tillsaken hör också att det enda hon önskar i studentpresent är ett sådant love tags smycke från Jane Koenig, men jag har inte fått tag på något sådant. Så om jag skulle ha turen att vinna ett sådant smycket så skulle både mor och dotter bli lyckliga och sams igen 🙂 och förhoppningsvis kan studenten bli en bra dag trots att dottern får ha en annan klänning på sig:(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..