Our bedroom

IMG_0091
IMG_0148
IMG_0150
Desktop162-002
IMG_0140
IMG_0103
IMG_0255
Här ser ni några bilder från vårt sovrum, som tidigare var köket. Det är inte helt klart än men det börjar ta form iaf och vi är supernöjda 🙂 Under parketten hittade vi trägolv som vi har ljusat upp och så har vi målat väggarna i grått.  Ser ni tegelväggen? Den hittade min kära sambo när vi rev kaklet i köket, så fin! Den ska få sig en list och sedan ska jag visa er bättre bilder på den och våra garderober 🙂

Älskar verkligen ljuset här inne också. Eftersom vi bodde på bottenvåning innan var vi inte bortskämda med något dagsljus precis, men nu jäklar väcker ljuset oss i ottan varje morgon. Där fick vi så vi teg, hehe 🙂

 1. Ååh vad himla fint. Älskar den gråa väggfärgen! Och vilken jäkla tur att hitta både trägolv och tegelvägg då :O Kul! 🙂

 2. En fråga.. Är det en dyrt att göra om ett kök till ett sovrum? Eller snarare att flytta ett kök menar jag, med vattenledningar osv!

  Jag och min pojkvän letar just nu efter renoveringsobjekt i Stockholm och oftast hittar man alternativa planlösningar där man gör sovrum av köket. Men känns väldigt dyrt! Men samtidigt så kanske det lönar sig i slutändan.. Jag tar tacksamt emot tips och tankar ifrån dig 🙂

  1. Svar till Jennie: Oj, det är jättesvårt för mig att svara på tyvärr. Det beror helt på vad för typ av kök man köper, hur mycket man kan göra själv och att lyckas hitta hantverkare för okej pris. Men att dra om vatteledningen (beroende på hur långt man drar och sådär såklart) ligger runt 10 k, men det är bara enligt egen uppfattning.

   Vad spännande 🙂 Det jag vet är att det oftast blir dyrare än vad man tror. Det är så mycket kostnader man inte tänker på så jag rekommenderar att räkna ganska mycket i överkant 🙂 Men oftast, iaf i Stockholm, så har man ju igen de pengarna sen. Hoppas att jag har varit till någon hjälp och stort lycka till med allt! Kram 🙂

 3. Herregud vad fint! Din känsla för inredning är jag avundsjuk på. Vad är det för fin grå färg? Har du något märke/färgkod? Tänkte måla en av mina vita väggar i sovrummet grå, tänkte först på kalktir(eller hur det nu stavas hehe..) men denna färgen var bara så vacker! Kram

  1. Svar till Amanda: Åh tack snälla du, det värmer verkligen 🙂 Färgen är köpt på XL Bygg och hette någonting i stil med PP 55 Alugrå. Det är ju sååå fint med grå väggar och en härlig färg att ha i sovrummet tycker jag 🙂 Hoppas du blir nöjd! Kram

 4. Hej! Vilket fint sovrum! Vi håller på och flyttar in i en lägenhet nu och har valt den gråa färgen till vardagsrummet. Har du någon idé om bra färg på soffan till det?
  Sen min viktigaste fråga -vart kommer taklampan från? Kram!!

  1. Svar till linnea: Tack så mycket 🙂 Ååh vad fint med grått i vardagsrummet! Jag tänker att en grå soffa i en lite ljusare eller mörkare nyans än den du har på väggen hade varit superfint. Annars är ju vitt väldigt fint till! Lampan heter Eos Vita och du hittar den här! 🙂

  1. Svar till Jannike: Hej Jannike! Åh jag är så nöjd med vår så det kan jag absolut rekommendera! Vi har storlek L 🙂

  1. Svar till elin stridh: Tack snälla, jag blir såå glad 🙂 Den är från Playtype och finns bl a hos Artielleriet 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..