Leva & Bo

Skärmavbild 2015-10-23 kl. 15.38.59
Skärmavbild 2015-10-23 kl. 15.39.57
Bilder: Jonas Lundberg och Anna Truelsen

I början av september var Anna Truelsen och Jonas Lundberg här hemma och gjorde ett Hemma-hos-reportage hos oss för Expressens Leva & Bo. För er som prenumererar, har kanske redan sett? För er andra, finns tidningen att köpa imorgon 🙂 Jag har själv inte sett hela resultatet än så jag är lite nervös måste jag säga. Väldigt speciellt att se sitt eget lilla tryne i en av Sveriges största inredningsmagasin!

Ovan får ni se ett litet smakprov, fler bilder från fotograferingen kommer upp i nästa vecka. Vet inte exakt vilka bilder Leva & Bo har valt heller, så det blir spännande att se imorgon. Nu måste jag packa, för snart rullar bilen hem mot Jönköping. Imorgon vankas det nämligen bröllop för min kusin, så fint!

LOADING..