Sunday Office

IMG_0081
Desktop238
IMG_0085
Vilken lugn och underbar helg jag har haft. Bio och middag med Älskling i fredags och igår hade jag en heldag med tjejerna som började med Bodypump följt av brunch med massa prat i soffan hemma hos Julia och sedan avslutade vi med tacokväll hemma hos mig framför Sex and the City 2. Mer sådana helger tack! Nu är jag full av energi, trots att jag knappt sovit en blund inatt. Låg och grubblade över tärnornas klänningar fram till kl 4. Haha jag vet, jag är störd!

Nu har jag fått lite jobb gjort här hemma och ska snart iväg till gymmet och inta löpbandet. Äntligen börjar jag hitta motivationen igen, tjuuhooo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..