Exhausted

IMG_1293
IMG_1297
Idag är det en utslagen Emma som ligger hemma i sängen. Råkade ut för en hemsk allergisk reaktion igår på kontoret. Svällde upp i hela ansiktet och fick svårt att andas. Så det var bara att åka raka vägen till Uppsala sjukhus. Där blev jag väl omhändertagen av massa snälla sjuksköterskor och läkare. Efter kortison, tabletter och något rör jag fick andas genom började jag kunna andas ordentligt igen. Fick stanna kvar till kvällen under övervakning men sen fick jag äntligen åka hem till Sthlm igen. Vi tror att det var en bar med nötter i som jag åt i kombination med ett par alldeles för stressiga veckor. Stress kan tydligen påverka en allergisk reaktion.

Så sjukt hur kroppen kan reagera! Mina ögon var så svullna att jag knappt såg något tillslut, jag skakade och blev varm i hela kroppen, öronen pulserade, läpparna svällde och jag hade svårt att andas. Så himla obehagligt! Mina ögon är tyvärr fortfarande svullna och jag är helt slut av medicinen jag fått. Hoppas på att lite vila och Netflix ska göra gott. Är verkligen så tacksam för hjälpen jag fick på sjukhuset igår, vågar inte tänka på vad som hade hänt annars! 

LOADING..