Beach House Linen

IMG_3462
IMG_3455
Desktop18
IMG_3512
Oj, oj, oj! Jag vet några som kommer sova ofantligt gott inatt. Jag har precis bäddat sängen med de skönaste lakanen jag någonsin klämt på. De är gjorda av 100% bomullsjersey och är mjukare än den mjukaste babyrumpan, haha! Våra linnelakan har fått en rejäl konkurrent vill jag lova.

Lakanen kommer från Beach House och finns bland annat att köpa hos Sleepo.se. Jag valde färgen ”Plain White” och slog även till på ett kuddfodral i färgen ”Plain Smoke” och jag ska nog köpa till ett till. Skulle inte ha något emot en hel uppsättning av Plain Smoke också. Kommer ju aldrig kunna sova i några andra lakan nu 😉

    1. Svar till maja: Det är från IKEA och knoppen har jag köpt på Lundell & Zetterberg på Birger Jarlsgatan 🙂

  1. Mina favoriter är satinbomull, bättre än glidiga och för dyra satin. Underbara! Och trots överpris så är det i alla fall MINDRE överpris än satin 😉 ska kika in dessa, kanske de kan kicka mina satinbomulls ass!

    1. Svar till Ljuva Julia: Ja satinbomull är ju också superhärliga! Tycker absolut att du ska kika in dessa, så otroligt mjuka! 🙂

  2. Men visst är de härliga! 🙂 Kika förbi min killes butik Dunbutken, där har de ett enormt utbud från Beach House. Sover aldrig så gott som när sängen är nybäddad med Beach House <3 Kram

    1. Svar till Ida: Ja de är ju verkligen så himla sköna! 🙂 Nämen ååh, då måste jag ju smita förbi och kika! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..