Cardio Club

IMG_4292
IMG_4273
IMG_4351
IMG_4291
IMG_4370
För någon vecka sedan var jag ju hemma i Jönköping för att hjälpa till lite på invigningen av pappas andra Cardio Club-gym i Jönköping. Det ligger i det nya cylinderformade höghuset i Munksjöstaden, så från vissa delar av gymmet har ni utsikt över Munksjön. Härligt va? Jag själv älskar gym med stora fönster och det får man verkligen gott om då det på övervåningen är fönster hela vägen. Nu ser ni bara bilder från övervåningen där det är konditionsmaskiner. Det finns en nerevåning också där hittar ni alla styrkemaskiner och även där lite utsikt över Munksjön 🙂

Så, bor ni i Jönköping eller har vägarna förbi kan jag varmt rekommendera att ta ett besök på Cardio Club, antingen i Munksjöstaden eller bredvid Ica Maxi. Efter passet kan ni ta hissen upp till 16:e våningen och njuta av den här fantastiska utsikten i VY-Skybar och säga hej till min fina vän Evelina som jobbar som projektledare där 😀 Nej nu måste jag ta tag i den här torsdagen. Jobb, pressvisingar och middag i goda vänners lag står på dagens schema 🙂 Kram på er

LOADING..