It’s a Flowery Thing

IMG_9114
IMG_9126
Hur fin är inte förra veckans bukett från Flowery? Så färgglad och härlig! Den här gången valde jag att dela upp blommorna lite. Piontulpanerna står i en vas på köksbänken, celosian står i badrummet och krysantemum står tillsammans med den underbara brudslöjan (en av mina favoritblommor!) i en vas på soffbordet. Så nu blommar det lite överallt här hemma 🙂

Jag är precis hemkommen från ett Bodypump-pass och snart sticker jag iväg till EHLC igen för att ta bort två leverfläckar. Resten av dagen kommer bestå av jobb och ikväll ska jag och mina tjejer hem till finaste Julia som precis kommit hem efter 10 veckor i Tanzania. Det ska minsann firas <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..