iPhone Moments

iPhone-bilder2
Collage4
iPhone-bilder
iPhone-bilder1
iPhone-bilder3
1. Gretas på Scandic Haymarket är mitt nya favorite place. Supermodernt och lite Paris-chict, jag flyttar gärna in! // 2. Pionernas tid är här och jag önskar jag hade färska på bordet varje dag. // 3. Redo att beskåda mitt livs bästa fashion show ever! // 4. Badrummet på GLO hotell i Helsingfors, love it! // 5. Känslan när man klev av flygbussen och möttes av detta, det är något jag sent kommer glömma! // 6. Front row-selfie med snyggis-Linda // 7. Efterfest! // 8. Här har vi en del av den svenska truppen 🙂 // 9. Den sista bröllopsplaneringen är i full gång och bröllopsstressen har attackerat mig. Konstant ont i magen och aptiten är inte på sin plats. Men, en sak i taget och vi ska nog få ihop de sista pusselbitarna! // 10. Sen att grannens vattenläcka har nått in till oss och vi igår var tvungna att tömma hela sovrummet och flytta ut till vardagsrummet underlättar ju inte för min stressiga själ. 4-6 veckor ska vi bo såhär. Med andra ord ända fram tills efter semestern. Jag-som-hatar-kaos. Är det kaos i mitt hem känns hela livet kaos! Men man får se det från den ljusa sidan, innan var det ju kök i vårt sovrum och att klara sig utan kök är ju ännu värre. Dessutom kan vi vakna upp till Nyhetsmorgon varje dag nu 🙂 Alltid något!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..