Frukost med Lancôme

IMG_1290
IMG_1298
IMG_1292
IMG_1302
Möhippa1
IMG_1313
IMG_1306
IMG_1300
Idag startade jag dagen med en frukost tillsammans med Lancôme och Vass PR. Vi var på Rosendals Wärdshus och ja, ni ser ju själva hur otroligt vackert det är där! Och ljuset! Tänk att få ha det så där ljust hemma, då skulle jag fota 24/7, hehe. Hur som, anledningen till att vi var där var för att Lancôme lanserar sin senaste innovation inom hudvård. Énergie de Vie, en skönhetsrutin som är rik på antioxidanter : citronmeliss, gojibär och gentianrot. Den ska ge huden en boost av energi för en frisk och sund lyster. Härligt va? Ska bli superspännande att testa dessa produkter! Lanseras i början av juni så, stay tuned 🙂 Kram, E

    1. Svar till Mia karlsson: Hej Moa! Tack så mycket 🙂 Jag använder mig av appen VSCO och brukar köra på filtret som heter A5 eller HB1 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..