Happy Midsummer!

Collage15
IMG_2121
Outfit midsommar
Dress – Twist & Tango (on sale!) // Heels – H&M

Hej fina! Hoppas att ni alla hade en bra midsommarafton igår! Vi var vårt gamla vanliga gäng i området där jag växte upp. Så mycket nostalgi att komma tillbaka dit. Klassisk midsommarlunch, 5-kamp, midsommarstång, jordgubbstårta, music-quiz och grillning stod på schemat. Vädret var helt fantastiskt, så dagen kunde inte bli mycket bättre 🙂

Idag började vi dagen med ett dopp i Rasjön (eller ja, badkrukan aka Emma doppade bara fötterna 😉 ), sedan blev det den klassiska midsommardagen-pizzan och häng i solen. Nu kollar grabbarna på fotboll så för mig, syrran och mami blir det ett glas rosé på balkongen med lite bröllopsplanering. Bara EN vecka kvar 😀 Kram, E

  1. låter som en helt underbar midsommar! vilken fin klänning också. men hallå! är det DU som ska gifta dig? Ny här i bloggen serru 😉 SUPERGRATTIS om det är så <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..