Summer

IMG_2748
Sommaren kom verkligen den här veckan och det känns lagom kul att vara på utbildning hela dagarna (berättar mer om det i ett annat inlägg). Idag är sista dagen för den här veckan och det är en otroligt trött men mycket stolt Emma som checkar ut för helg. Jag måste visserligen jobba lite i helgen också men det ska bli skönt att vila hjärnan från alla nya intryck 🙂

Idag kommer även min man tillbaka till Sthlm, iiihh!! Han har nämligen hjälpt mina föräldrar med renovering hela veckan så nu har jag Maximilian-absitens, hihi 🙂 Helgens planer är att äta massa god mat, skåla i rosé och njuta av solens strålar. Detta tillsammans med bästa Anton och Helena 🙂 Nej, nu måste jag traska mot jobbet. Happy Friday på er! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..