Last Day

FW1
IMG_9014
Collage1
Denim – H&M // Coat – Bubbleroom // Shoes – Zara // Shirt – H&M 

Såhär har jag struttat runt idag, på sista dagen av Fashion Week Stockholm. Okej, kappan var kanske lite väl överflödig i det 23 grader varma Stockholm, haha, men den gjorde ju sig bra på bild 🙂 Visst är den fin! Den är från Make Way och finns att klicka hem här!

Jag började den här onsdagen med frukost tillsammans med Part Two sedan gick jag vidare för dagens första visning som också var den mest uppskattade den här veckan, nämligen Daisy Grace, ni vet Hanna och Amandas märke 🙂 Vilken show de bjöd på. Jag rös faktiskt under hela visningen! Den var verkligen magisk!! Nu ska jag krypa upp i soffan framför dagens avsnitt av Idol, sedan kommer jag somna som en stock, helt slut efter dessa dagar, haha! Kram, E

  1. vilken rolig vecka det måste varit, men hektisk säkert! är verkligen på jakt efter prick en sån kappa, så snygg,. meeeeen hur varm skulle du uppskatta att den är? alltså tror du man kan ha den i vinter? Kram!

    1. Svar till ISA: Ja verkligen så kul 🙂 Åh vad härligt! Jag tycker absolut att den är tillräckligt varm för att ha i vinter också. Om inte annat får det plats en lite varmare tröja under. Superfint att tex ha en solotröja under 🙂 Kram

    2. Till ISA: Jag har den där kappan från h&m i strlk 38, köpte den förra hösten men anvende den bara någon enstaka gång. Jättefin är det men på nått sätt passade den inte min övriga garerob. Säg till om du är intresserad att köpa! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..