Good night

IMG_9213
IMG_9218
Bedlinen from Dirty Linen – here

God kväll fina ni! Nu är vi tillbaka hemma i Stockholm igen efter en fullspäckad och fantastiskt bra helg i Jönköping. Det vankades ju kräftskiva hemma hos våra vänner så idag mår man som man förtjänar men jisses så kul vi hade. Önskar varje dag att vi kunde på i samma stad igen <3 Nej, nu är jag så trött så jag somnar vilken sekund som helst. Ville bara kika in och säga hej 🙂 God natt mina vänner, vi hörs imorgon igen. Kram, E

  1. Älskar dina bilder! Kan du skriva ett inlägg om din kamera och lite om inställningar och vad du tänker på när du fotar? Skulle vara så uppskattat!
    Din blogg är så bra!!

    1. Svar till Angelica: Åh tack snälla du! Vad glad jag blir. Jag kämpar så för att bli bättre med min kamera så jag blir jätteglad för dina fina ord 🙂 Självklaert fixar jag ett inlägg om det! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..