Frukost med Glossybox

img_0825
img_0795
img_0839
img_0792
img_0804
img_0863
img_0810
Kl 7:45 mötte jag upp fina Rebecca idag på Haymarket för en frukost tillsammans med Glossybox. Jag trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse, det var kolsvart ute och regnet bara öste ner. Tji fick jag för att jag har längtat till hösten. Hade väl glömt bort dessa regniga dagar. Nu skiner iaf solen igen, skönt det. Nu får gärna hösten dröja lite till…

Det var en supermysig morgon tillsammans med Glossybox som visade upp sin fina burgundyröda septemberbox. Dessutom var tjejerna bakom den inspirerande bloggen Career Girl Daily där och pratade karriärstips. En väldigt inspirerade start på den här dagen! Kram, E

  1. Alltid så snygg i håret! Vart går du till frisören i Stockholm? Har svårt att hitta någon frisör som är bra!

    1. Svar till Sabina: Tack snälla du! Jag går till Sara hos Cut by Lotta i Vasastan. Superduktig tjej som jag alltid blir nöjd hos 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..