Need more coffee

img_4730
God morgon fina ni! Jisses så trött jag var när klockan ringde imorse. Är det vädret tros? Hösten bara kom som en smäll i fejan. Eller så beror det på en fartfylld vecka med alldeles för lite sömn. I vilket fall ska jag häva i mig massa kaffe nu och hoppas att det slår in illa kvickt. Sen beger jag mig mot jobbet. Efter jobbet idag ska jag tillsammans med massa andra härliga bloggare ta båten ut till Waxholms Hotell för en middag på deras nyöppnade restaurang Lilla Strand. Det kommer bli supertrevligt tror jag 🙂 Följ med på Insta Stories vettja 🙂 Kram, E

  1. Först vill jag säga.. Sååå inspirerande blogg ! tack för det.
    Sen vill jag efterfråga ett inlägg, du verkar jobba mycket (i tid) och med mycket ! Vill du berätta mer om vad de är du gör?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..