New in – Molecular Lamp

img_3606
img_3604
New in – Molecular Lamp from Kitchentime

God kväll måndag! Ni är några som har undrat över vilken lampa vi bytte till i vardagsrummet och det blev Molecular från House Doctor. Jag beställde min från Kitchentime med snabb och smidig leverans. Jag ser dock att den är slut på hemsidan nu men de har massa andra fina lampor och inredning. In och kika här vettja 🙂 Vi blev supernöjda med lampan och den kommer få hänga över vårt köksbord i nya lägenheten också. Sedan ska jag spana in ytterligare en taklampa att ha i vardagsrummet i nya lyan. Jag drömmer fortfarande om den här godingen, den hade ju gjort dig så himla bra där!

Hoppas ni har en fin måndagskväll! Kram, E

  1. Så snygg!!! 🙂 Har du spanat in några speciella till vardagsrummet? Är på jakt efter någon fin till att ha ovanför vardagsrumsbordet 😀

    1. Svar till Sabina: Tack så mycket 🙂 Jag drömmer ju om Flos Sarfatti, annars har jag faktiskt inte spanat in någon annan. Ska se om jag kanske kan fixa ett inlägg med lite tips på taklampor att ha i vardagsrummet när jag haft lite tid att kika runt 🙂 Kram

  2. Hej Emma! Vi har verkligen samma inredningsstil 🙂
    En fråga; är bordet i köket ett ”Docksta” från IKEA med marmorskiva ovanpå?

    Ha en fin helg!

    1. Svar till Angelica Johansson: Hej Angelica! Åh vad härligt 🙂 Bordet är köpt på en sida som hette thehome.se men varken hemsidan eller bordet finns tyvärr kvar, men det går säkert göra ett marmorbord av Docksta från IKEA, precis som du skriver 🙂 Tack detsamma! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..