Acai Bowl

img_3800
img_3793
img_3796
God morgon onsdag! Jag hade inte haft något emot att vakna upp till ovanstående frukost idag igen. Har fått dille på Acai Bowls och Pom & Flora vet verkligen hur de ska göras. Sååå satans god är den! Får be om ursäkt att jag tjatar om den men det går liksom inte låta bli 🙂

Gårdagens frukost avnjöts iaf tillsammans med Isolina. Ni vet tjejen bakom de fina passfodralen med initialer på som jag skrev om i det här inlägget. Vilken inspirerande och energifylld tjej! Jag kände mig så inspirerad när jag åkte hem att allt här i världen kändes möjligt. Jag ville liksom bara ta tag i allt det där jag har drömt om. Såå härligt! Tummen upp för sådana kvinnor 🙂 Nu måste jag bege mig till jobbet! Ha en fin onsdag gullisar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..