Fluffy

img_2585
Har helt glömt bort att visa dessa godingar som jag spanade in under höstens pressvecka. De är signerade Steve Madden och jag känner att jag inte kan stå emot de där små söta fuskpälsbollar en dag till. Så härliga att klä upp en svart outfit med! Finns att klicka hem här 🙂

 1. Hej!
  Steve Madden verkar inte kunna frakta till Sverige. Vet du om de finns att få tag i på annat sätt?

  Vänligen,
  Malin

  1. Svar till Malin: Oj vilken miss av mig! Jag såg dem under pressveckan, men ska kolla vart de går att få tag i här i Sverige 🙂 Vet att bland annat Nilson Shoes har Steve Madden, osäker dock om de hunnit få in dessa än, jag kikar 🙂 Kram

 2. Hej!

  Vet du vart man kan få tag på dessa i Sverige? Är det bara Nilson Shoes som eventuellt får in dom eller vet du om dom säljs någon mer stans? Kram!

  1. Svar till Linnéa: Jag vet faktiskt inte, men jag tror att det är på nätet eller hos Nilson som de borde finnas. Ska försöka komma ihåg att kolla upp detta! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..