Thank you Santa

img_5108
img_5103
img_5094
I år måste jag ha varit väldigt snäll för under granen låg allt jag hade önskat mig. Bland annat det prickiga kuddfodralet från Chatwall & Johnson, min älskade apa från Kaj Bojesen och en plånbok från Louis Vuitton. Det var verkligen på tiden med en ny plånbok. Var så otroligt trött på min stora, svarta klump som tog upp halva väskan. Den här känns lite mer behändig och dessutom är det plånboken jag har gått och drömt om ett bra tag. Tack tomten <3

Nu måste jag faktiskt få lite jobb gjort. Senare i eftermiddag ska jag iväg till frisören och fixa till utväxten för jisses så jag ser ut! Efter det tar jag bilen ut till min fina Sanna för att spana in deras nya hus! Känns så sjukt stort med hus och jag som drömmer så mycket om vårt egna hus är ju inte bara lite avis. Så det ska bli så kul att få se!!! 🙂 Vi hörs imorgon igen! Kram, E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..