6 months as Mr and Mrs

Emma & Maximilian from LNK Studios on Vimeo

God kväll fina ni! Här ligger jag och tittar på vår bröllopsfilm om och om igen. Idag är det nämligen exakt sex månader sedan vi blev Herr och Fru Melin och jag har fortfarande inte smällt alla intryck från den dagen. Jag är så glad att vi fångade några glimtar på film och jag är så tacksam över att vi hittade LNK Studios som gjorde detta utöver all förväntan.

Nu ska jag krypa ner bredvid min man, ja min MAN, det känns fortfarande så konstigt att säga. Han har ju trots allt varit min pojkvän i 6,5 år och fästman i 1 år, så jag får nog ge det lite tid innan jag vänjer mig 🙂 Imorgon ska han och jag få nycklarna till vårt nya hem, ännu ett nytt kapitel i livet och jag är så tacksam att jag får dela alla dessa äventyr med just honom <3

  1. Du vekar haft världens vackraste bröllop! Själv ska ha gifta mig nästa år och funderar på det där med kostnader osv. Får man fråga på ungefär hur mycket ni landade på? För allt?

    1. Svar till Jessika: Men oj, tack snälla du! Hela dagen var verkligen som en enda stor dröm, helt perfekt, enligt oss! Det där kan skilja så otroligt mycket beroende på hur man vill ha sitt bröllop. Går gärna inte ut med det här i bloggen, men på bröllopstorget och liknande sidor brukar man kunna hitta bra kalkyler där man kan räkna på ett ungefär iaf. Stort grattis till ert kommande bröllop, ni har verkligen en dag att se fram emot! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..