ELLE Galan 2017

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with a6 preset

Bild nedan är lånad från elle.seelle4

Processed with VSCO with a6 preset

Bild nedan är lånad från elle.seelle1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Ojojoj, vilken kväll vi hade jag och Rebecca! Och vilka härliga bilder hon lyckades ta med sin kamera! Så kul att hon tog med sig den lilla. Det är ju så osmidigt att bära runt på våra stora tegelstenar. Blev sugen på att slå till på en liten jag också! Någon som har tips på en bra? 🙂 Åh, jag kommer verkligen leva på den här kvällen länge. Snacka om en bra start på 2017!!

Nu är vi på plats i stugan i Sälen förresten. Hade nästan glömt bort hur mysigt det är att komma upp hit och kan inte förstå att jag varit utan detta i sju år! Så jäkla taggad på att åka bräda imorgon!! Ska försöka uppdatera lite på Snapchat och Instagram Stories under dagen så följ med vettja @emmamelins heter jag på båda 🙂 Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..