On my mind

komm1
koom2
Nu rullar vi strax in i Stockholm efter några helt underbara dagar i Sälen. Känns skönt att komma hem igen även om jag inte hade haft något emot att stanna några dagar till. Det är ju verkligen så mysigt där uppe! Som vanligt när jag har varit ute och rest får jag mersmak och nu drömmer jag mig bort till nästa resa. Är så sugen på New York i år, men det är jag ju typ jämt, haha. Här ovan ser ni iaf vad som rör sig i mitt huvud just nu. Resor, inredning, denim, dyrgripen från Gucci och sammet, sammet, sammet. Bara måste ha en av de där puffarna från Artilleriet!!

  1. Tycker du har en så otroligt inspirerande blogg! Kan inte du visa mer från processen mer er nya lägenhet? Färgval, tankar kring inredning etc. Vi får tillträde till vår första bostadsrätt om en vecka och står mitt i att välja färg på väggar (hur många vita och gråa nyanser finns det egentligen?) till att köpa nya möbler och hitta vår inredningsstil. Alla tips är uppskattade!

    1. Svar till Karin: Åh men tack, vad glad jag blir!! <3 Spana in mitt senaste inlägg om våra färgval. Ska även ordna inlägg om lite tankar kring inredning. Vad kul med er första bostadsrätt, alltid en väldigt speciell och fin känsla. Stort grattis till er 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..