Rabattkod hos iDeal of Sweden

New in – Cases from iDeal of Sweden 

IMG_5520
IMG_5527
IMG_5535
IMG_5541

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott 🙂 Jag kände att jag behövde ladda upp min garderob med lite nya case till mobilen och fastnade för dessa godingar från iDeal of Sweden. Jag bara älskar det i ormskinn och det vitguldiga marmor! Eller ja, jag är galen i dem allihop egentligen, men de två är nog ändå favoriterna. Så kul att kunna byta efter klädsel och humör 🙂 Och vet ni? Idag är jag på lite extra bra humör så jag tänkte dela med mig av en rabattkod där ni får 20% rabatt på ett helt köp hos iDeal of Sweden. Ange koden EMMA i kassan och vips så dras rabatten. Hur bra när det är löning och allt! Koden gäller i en vecka från och med idag. Happy shopping på er! 🙂 

I samarbete med iDeal of Sweden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..