Hooks Herrgård

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra start på veckan :) Det blir inget fashionweek för mig den här veckan inte. All tid måste läggas på jobb och flyttpackning. Jag kom precis hem från jobbet så nu ska här packas flyttlådor så det står härliga till. Bara fyra dagar kvar till flytt och vi har en hel del kvar att packa. Pjuh! Min kropp börjar verkligen känna av kombinationen av ett fyskist krävande jobb tillsammans med renovering och flyttpackning på fritiden. Kan inte låta bli att längta tillbaka till mellandagarna när vi var iväg på Hooks Herrgård på spa och massage. Så härligt! Så fort vi kommit på plats ska vi nog allt ta och boka in en spadag med massage. Aaah vad skönt det hade varit! Nu måste jag sätta fart här. Vi hörs <3 Kram, E

img_5281
img_5276
img_5384
img_5379
img_5327
img_5411
img_5314
img_5419

    1. Svar till ISA: Ja, ibland behöver man unna sig lite lugn och ro och en massage för att ladda på med lite ny energi 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..