Före och efter på Valborgsmässovägen 14

Hej fina ni :) Ni är många som frågar om före-och efterbilder på objekten jag stylar. Jag hinner inte alltid med att fixa det då jag stylar 2-4 lägenheter i veckan, men jag ska försöka göra det lite oftare, då man får en lite bättre förståelse för vad det är jag gör :) Här kommer några före- och efterbilder på Valborgsmässovägen 14. Förebilderna är fotade av en fotograf (så det är inga mobilbilder, som ofta får det att kännas att det är ännu större skillnad på bilderna). Dessutom tänkte jag att det kan vara kul att se bilder på en lägenhet som inte är topprenoverad med höga fönster etc, etc för de är ju lite lättare att få fina, tycker jag iaf :)

I den här lägenheten har jag behållt alla möbler (bortsett från soffbord och skänken i hallen) och satsat på att plocka bort för att skapa mer rymd, jobbat mycket med växter, textiler och detaljer i olika material.

FÖRE

EFTER
Överkast och lampa – Sleepo // Sängkläder – Himla // Ljusstake i mässing – Designfirman // Svart ljusstake – Lagerhaus

FÖRE

EFTER
Taklampa – Pholc // Matta – Sleepo // Ljusstakar i mässing – Designfirman // Tavlor – Desenio// Kuddar – Sleepo

EFTER

Ljusstakar i mässing – Designfirman // Tavlor – Desenio // Kuddar – Sleepo 

FÖRE

EFTER
FÖRE
EFTER
FÖRE
EFTER

AdressValborgsmässovägen 14
Boarea: 51 kvm
Antal rum: 2
Pris: 2 795 000 kr/bud
Mäklare: Jonas Hansson, BOSTHLM

LOADING..