Före- och efterbilder på Långholmsgatan 18

FÖREBILDER

EFTERBILDER

Matbord och stolar – Royal Design // Kruka i fönster – Sleepo width=1920Taklampa – Pholc // Brickbord – Rusta width=1920 width=1920 width=1920Kuddar – Sleepo och H&M Home // Spegel – Sleepo // Tavlor – Desenio // Matta – IKEAwidth=1920 width=1920 width=1920 Sängkläder – Himla width=1920width=943

Här går det undan i svängarna. Den här pärlan stylade jag i förra veckan och den såldes innan visning för 3,3 mkr. Verkligen en supermysig lägenhet, belägen i härliga Hornstull 🙂 Jag valde att placera soffan utanför sängloftet för att få en tydligare gräns mellan sovdel och vardagsrum. Jag tog även dit ett runt, lägre bord för att få en öppnare känsla mellan vardagsrum och kök. Sedan öste jag på med textilier, tavlor, detaljer, och växter. Väggarna målades i grått och jag tycker att det blev svinbra! Vad tycker ni? Visst är det en supermysig lägenhet? 🙂

Adress: Långholmsgatan 18
Boarea: 27 kvm
Antal rum: 1
Pris: Såld för 3 300 000 kr
Mäklare: Gabriella Gomez, BOSTHLM

LOADING..