I need your help

God morgon, god morgon! Här sitter jag nyvaken med en kaffe. Jag pusslar och pusslar för att försöka hitta luckor att uppdatera den här bloggen lite bättre. Försöker hitta ett sätta att kombinera mitt nya jobb med bloggen, men det är svårt och jag försöker inse att det får ta den tid det behöver. För jag vet att jag kommer hitta ett bra sätt, tillslut. Tänkte se om ni, mina fina läsare, skulle vilja hjälpa mig då jag har lite brist på inspiration just nu. Vad vill ni läsa om? Är ni trötta på att se lägenheter jag stylar och mina bruncher på helgerna? Eller vill ni se mer av det? Gillar ni bilder med kvalitet eller vill ni se mer ”vardagsbilder” från mobilen? En blandning kanske? Recept, outfits, inredning, köptips, vad vill ni läsa om? Och är det ok att uppdatera varannan dag eller tröttnar ni då? Let me know. Kram, E <3

 1. Hej Emma!

  Jag tycker att du har en fantastiskt rolig blogg och tycker det är otroligt att du kan kombinera bloggen, jobbet, vänner, bruncher, träningen och fru-livet! Själv har man knappt tid till att titta på tv hehe!

  Det som jag uppskattar med din blogg är fina bilder på din lägenhet och outfits! Mat- och restaurangstips är också roliga!

  Det som jag kanske saknar lite grann är din vardag, träning och några roliga recept (det verkar som att du och din man äter guuuudomlig mat!!). Sen hade det varit roligt med några tips på hur man kan hinna med så många saker under dagen som du gör hihi

  Kramar! Ha en fin dag!

  1. Hej Jessika,

   Men ååh tack för dina fina ord, blir så himla, himla glad! Och tack för att du tar dig tid att komma med tips och inspiration, det uppskattas verkligen <3 Noterar allt du skriver och ska ha detta i åtanke till framtida inlägg 🙂 Stor kram på dig

 2. Hei Emma!
  Jeg finner alltid inspirasjon inne på bloggen din, så for min del kan du gjerne fortsette som du gjør. Jeg elsker dine interør- og outfitinnlegg. Jeg vil gjerne se mer av ditt eget hjem!
  Ha fin dag, fine deg!

  1. Tack, tack, tack! Vilka fina ord, blir så glad <3 Och tack för din feedback, det uppskattas jättemycket 🙂 Kram

 3. Mindre mat, mer av övriga livet! Du är duktig på att visa din egna renovering, mer av det. Sen är det kul att se före och efter bilder på lgh du stylat. Men bara en random lägenhet som är till salu är väldigt platt och trist! (Då kan man hemnet surfa själv). Hade varit kul att läsa mer personliga texter, åsikter, framgångar och motgångar i livet. Drömmar, livet som gift etc. Det kryllar av bloggar med tusen shoppingtips! Så lite mer av vem DU är hade varit trevligt 🙂

  1. Tack snälla för din feedback Josefina. Uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva <3 Mer av mig och mindre mat, hihi, det ska bli 🙂 Kram på dig!

 4. Dina bilder är superfina och det ger en lyxig känsla i bloggen (som är super) men instämmer med ovan att det hade varit fint att få lite mer personlighet bakom inläggen:)

  1. Vad kul att det uppskattas! Jobbar på att hitta en bra rutin för att kunna visa mer före och efter. Det är ju verkligen då man ser förändringen 🙂 Kram på dig!

 5. Jag håller med ovanstående 🙂 Du lägger alltid upp såå fina och inspirerande bilder! Men det hade varit roligt att lösa lite mer om vem Du är, hur en vanlig dag ser ut och allmänt vad du tänker kring livet 🙂

  1. Verkligen stort tack! Blir så glad att mina bilder uppskattas <3 Ska försöka bli lite mer personlig, är inte så bra på det, men övning ger färdighet 🙂 Tack för din feedback! Kram <3

 6. Vill gärna ser mer av mode och outfits, samt allmänna inredning- och stylingtips. Färre bilder på mat.

 7. Jag älskar din känsla för inredning, ser gärna mer av de så styling, hemma hos dig bilder, tips & trix, shoppingtips, inspiration, brunchen och restaurangtips mm! Kram Anna

  1. Tack så jättemycket, blev så glad när jag läste din kommentar 🙂 Tack för din feedback, lovar att det kommer fler sådana inlägg! Kram på dig <3

 8. Hej!! Äääälskar din blogg, den ger verkligen inspiration i vardagen 🙂 Hade varit kul med en Q/A eller något sånt också så man får lära känna dig mer, tjejen bakom all snygg inredning och inspiration mer 😉 och tips hur du tänker när du stylar…

  1. Åh men TACK!!! Du ska bara vet hur glad jag blir av dina ord <3 Självklart kan jag det, har lagt ut ett inlägg nu där ni kan ställa frågor 🙂 Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..