VAXHOLM

Hej gullisar! Imorse åkte vi som sagt ut till Vaxholm och jag säger bara, WOW vad fint det är här! Var ju här i höstas med några andra bloggare och det var så mysigt, men då var det regn och blåst och vi var bara här för middag. Nu har jag fått utforska Vaxholm lite mer och det är såå, såå fint! Tänkte slänga upp ett inlägg från vår dag här lite senare. Vet inte om ni är så många som kikar in här under semestertider, men jag hoppas det för det är nu jag har tid att uppdatera lite mer flitigt 🙂 Vad tycker ni om min klänning från Gina Tricot förresten? Visst är den så där härligt somrigt? Den verkar slut på hemsidan, men det kan finnas något ex kvar i butik kanske. Nu ska vi ta en promenad här innan det vankas middag. Underbara sommar! Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..