Sunday

Blazer – H&M (last year) // Denim – TopShop // Heels – Zara // T-shirt – Whyred 

Hej underbaringar! Har ni haft en härlig helg? Det har jag! Kickade igång den med releasefest för iDeal of Swedens höstkollektion som slutade med att jag trillade in någon gång runt 5-snåret på lördagsmorgonen. Så det var en lagom sliten Emma som mötte upp syrran för lite frukost, som snarare blev en brunch då Sophie fick ringa och väcka mig, haha herregud vad trött jag var. Efter brunchen knäppte vi dessa bilder, anledningen till att jag ser gaaanska sliten ut. Sen gick jag hem och sov en snabbis innan det vankades middag hos våra vänner i Sjöstan. Så mysigt!

Idag åt jag frukost med familjen och när vi hade vinkat hejdå till mamma och pappa tog jag och syrran en promenad på Djurgården som slutade med att vi hamnade på en skördefest. Så himla mysigt och höstigt! Köpte bland annat med mig lite äpplen hem som jag gjorde äppelpaj på och det ska jag bjuda min man på nu. Nom, nom, nom! Trevlig söndagskväll på er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..