Fall 2017

Jacket – Zara // Pants – Gina Tricot // T-shirt – Daisy Grace // Heels – H&M 

Hej mina små hjärtan! De här bilderna knäpptes för några veckor sedan men jag har liksom glömt bort dem. Konstigt, för det är ju faktiskt himla härliga. Den här gatan i Vasastan är sååå mysig och varenda hus är fotovänligt. Vulcanusgatan heter den och jag  hittade den faktiskt då jag stylat två lägenheter där. Tänk så mycket man får se när man är ute och stylar 3-4 lägenheter/hus varje vecka 🙂

Vad tycker ni om min röda skinnjacka? Jag bara älskar den! Så härligt med lite färg nu när vi går mot mörkare tider. Jag verkligen älskar den här höstens trender och jag får hålla fingrana i styr för att inte klicka hem precis ALLT! 😛 Gult, rött, rosa, leopard, denim, stickat och fluffiga jackor i pastellfärger. Love it! 

    1. Tack snälla 🙂 Jag köpte dem förra året så vet inte om de finns kvar tyvärr men artikelnummer är: 74731, värt att kika 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..